Wie ben ik ?

Deze site heb ik in het leven geroepen om vooral de aandacht te vestigen op mijn passie Fotografie. Ik vind allerlei facetten van de fotografie leuk om te doen zoals landschap,macro,sport maar ook portretfotografie van mens en dier.

info@egonzitter.com

I

5 thoughts on “Wie ben ik ?

 1. Hallo Egon,

  Het is allereerst handig om te weten dat ik werk bij BN DeStem en mij daarbij in het bijzonder richt op Etten-Leur. Al zoekende op internet kwam ik onder meer foto’s tegen die bewerkt zijn in de stijl van Van Gogh. Dat lijkt mij interessant voor een verhaal. Is dat te regelen? Ik hoor het graag.

  • Jazeker Rob. Je bedoelt de foto’s die hier ook staan op de site onder het kopje Van Gogh stijl eigen fotobewerkingen ? Groetjes Egon

 2. Hoi Egon,
  Leuk artikel over jou in BNdeStem! Ik ken je werk en het is mooi dat het op deze manier meer onder de aandacht komt. Je hebt echt een eigen stijl ontwikkeld en dat is best bijzonder. De kijker kan meteen zien dat de foto van jou is. Iets om trots op te zijn. Groeten, Hans.

 3. Hoi Egon,

  Ik zag een leuk artikel over jou in BNdeStem met een mooie foto erbij van een pimpelmees. Goed om te zien dat je in deze tijd, dat je moeilijk van huis kunt, toch onderwerpen in en om het huis kunt vinden om te fotograferen. Veel fotografen hebben wereldwijd momenteel problemen om buitenshuis te kunnen fotograferen wegens de lockdown. Flora en fauna in je tuin is dan een mooi onderwerp. Je ziet ook veel initiatieven om binnenshuis aan de slag te gaan. Macrofotografie is dan ook een geliefd onderwerp. Probeer jezelf in ieder geval lekker bezig te houden met je fotografie en blijf gezond.

  Groeten, Hans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.